QA - Thessaloniki Tango Party

Thessaloniki Tango Party Logo με ποιόν άλλο τρόπο μπορώ να βοηθήσω τη Συζωή, πέραν της προαιρετικής συνεισφοράς;

στηρίξτε ως Εθελοντής: η υποστήριξη του έργου της «Συζωής» από εθελοντές παίζει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση και εξέλιξή του οράματος που έχουμε για τα παιδιά μας με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, από την ίδρυση του συλλόγου μέχρι σήμερα. αν επιθυμείτε κι εσείς να συμμετέχετε στην ομάδα εθελοντών της «Συζωής» διαθέτοντας λίγο από το χρόνο σας, πολύ θετική ενέργεια, αισιοδοξία και αγάπη, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση εθελοντή (σύντομα διαθέσιμη). για περισσότερες πληροφορίες ή οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα προγράμματα εθελοντισμού στη «Συζωή» μπορείτε να επικοινωνείτε με την κοινωνική λειτουργό του συλλόγου στα 2310 460 777 και syzoiorg@gmail.com

γραφτείτε φίλος-μέλος: τα μέλη της «Συζωής» μπορεί να είναι γονείς ή και φίλοι. ένας φίλος-μέλος εγγράφεται στην οικογένεια των μελών του συλλόγου με μια συμβολική ετήσια συνδρομή και έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε όλες τις δράσεις του, στηρίζοντάς τις με την προσωπική του συμβολή. ο φίλος-μέλος επικοινωνεί το έργο του συλλόγου στους χώρους που κινείται και βοηθάει με τον τρόπο που του ταιριάζει καλύτερα. ενδεικτικά αναφέρονται:

(1) υποστήριξη στη λειτουργία bazaars και άλλων εκδηλώσεων του συλλόγου,
(2) βοήθεια στην αναζήτηση υποστηρικτών,
(3) γνωστοποίηση των δράσεων του συλλόγου,
(4) αν θέλετε να εγγραφείτε στο σύλλογο ως φίλος-μέλος, συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής (σύντομα διαθέσιμη) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας και γνωριστούμε καλύτερα.

Thessaloniki Tango Party Logo με ποιόν τρόπο θα μαζευτούν τα χρήματα για τη Συζωή;

(α) από την προαιρετική δωρεά offline/online ενός ποσού από τους συμμετέχοντες για το σύλλογο «Συζωή»,
(β) από τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν με τα έσοδα να δίνονται στο σύλλογο «Συζωή»,
(γ) από την αγορά προϊόντων tango που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση, τα έσοδα των οποίων θα δίνονται στο σύλλογο «Συζωή»,
(δ) με απευθείας δωρέες στο σύλλογο «Συζωή» μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Thessaloniki Tango Party Logo γιατί φαίνεται οπτικά να υπάρχουν λάθη κειμένου στην ιστοσελίδα;

η ιστοσελίδα του Thessaloniki Tango Party δεν έχει λάθη κειμένου. το συγκεκριμένο concept (ιδέα) που ακολουθούμε έρχεται σε εναρμόνιση με το brand (επωνυμία) μας. γι' αυτό λοιπόν όταν π.χ. δεν ακολουθεί κεφαλαίο γράμμα μετά από τελεία, υπάρχουν πολλοί και σαφέστατοι λόγοι που δεν έχουν να κάνουν με τους κανόνες της νεοελληνικής γλώσσας, την οποία σεβόμαστε, αγαπούμε και χρησιμοποιούμε.

Thessaloniki Tango Party Logo αύγουστος 2020 - ευχαριστούμε που κατακλείσατε τις ζωντανές μεταδόσεις!

σε απλά ελληνικά "έγινε χαμός!" σας ευχαριστούμε πολύ που γεμίσατε με την παρουσία σας και τις ερωτήσεις σας τις ζωντανές μεταδόσεις του Thessaloniki Tango Party και μας δώσατε τόση χαρά ώστε να συνεχίσουμε! καταγράψαμε εκατοντάδες ανθρώπων που επισκέφθηκαν το https://thessalonikitangoparty.com και συμμετείχαν ζωντανά στο chat!

οι ερωτήσεις σας μας ενέπνευσαν μας βοήθησαν πολύ στο να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο περιεχόμενο! γι'αυτό λοιπόν σας ευχαριστούμε!

ακολουθεί ζωντανή μουσική εδώ από τους dj Pablito + dj TanGO NueVo! ❤️🥳

Thessaloniki Tango Party Logo αγαπητοί φίλοι θα γίνουν μόνο ζωντανές μεταδόσεις: https://thessalonikitangoparty.com/#live

ελπίζουμε να είστε όλοι καλά! βιώνουμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι με συνεχόμενες εξελίξεις. απόλυτα εναρμονισμένοι στα νέα μέτρα που αφορούν τις οργανωμένες υπαίθριες εκδηλώσεις (με ορθίους) και σεβόμενοι τη χορευτική κοινότητα αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή με φυσική παρουσία στο Thessaloniki Tango Party.

το Thessaloniki Tango Party δημιουργήθηκε και για το μέλλον, για το λόγο αυτό θα ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ένα κομμάτι του προγράμματος με ζωντανή μετάδοση στο https://thessalonikitangoparty.com/#live αναρτώντας τις εξελίξεις εκεί. προετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά για να μοιραστούμε τις αγκαλιές!

επίσης ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν εθελοντικά, καλλιτεχνικά και με δώρα την εκδήλωση, καθώς και όλους όσους βοήθησαν με δωρεές το σύλλογο Συζωή μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού.

με εκτίμηση,
οι διοργανωτές του Thessaloniki Tango Party
Σπύρος Αλεξίου, Educator X
https://thessalonikitangoparty.com

Thessaloniki Tango Party Logo αύγουστος 2020 - πλήρης προσβασιμότητα!

πέρα από τις προαναφερόμενες υπερσύγχρονες λειτουργείες της ιστοσελίδας/app (διάβαστε κάτω) του Thessaloniki Tango Party, δε θα μπορούσαμε να μην επενδύσουμε και στην επαυξημένη προσβασιμότητα για τους συνανθρώπους μας με συγκεκριμένες ανάγκες. με χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε πως η ιστοσελίδα/app του Thessaloniki Tango Party έχει αποκτήσει εξαιρετικό σκορ προσβασιμότητας από το παγκόσμιο διαδικτυακό εργαλείο "wave" από την εταιρία "webaim". δείτε την αναφορά τους εδώ.

Thessaloniki Tango Party Logo αύγουστος 2020 - δημιουργήσαμε app για την εκδήλωση!

η ιστοσελίδα του Thessaloniki Tango Party είναι ήδη μια από τις πιο εξελιγμένες στο είδος της στον κόσμο. επενδύουμε στην απλότητα, χρησιμότητα και σχεδίαση σε όλα αυτά που δημιουργούμε και έτσι αυξάνουμε την αξία τους χρόνο με το χρόνο. η παρούσα ιστοσελίδα είναι φτιαγμένη για το παρόν και το μέλλον, από την ελληνο-καναδική ομάδα "scevos", για το λόγο αυτό αποφασίσαμε όχι να ακολουθήσουμε το trend αλλά να γίνουμε το trend.

η ομάδα scevos δημιούργησε για την ιστοσελίδα του Thessaloniki Tango Party ένα Progressive Web App (PWA) το οποίο δε διαφέρει καθόλου με τα native apps αναφορικά με τις λειτουργείες και ικανότητες που εμπεριέχει. το PWA του Thessaloniki Tango Party μπορείτε να εγκαστήσετε αφού επισκεφθείτε το thessalonikitangoparty.com και πατήσετε το "Add ThesTangoParty to Home screen?" (για chrome) ή πατώντας το κάτω βέλος σε άλλους περιηγητές (samsung internet, firefox, opera, edge, safari - περιορισμοί στο safari).

Thessaloniki Tango Party Logo ιούλιος 2020 - μερικά από τα δώρα!

αυτό το party θα τα έχει όλα! δώρα επίσης! παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες από τους υπέροχους υποστηρικτές μας!